Hierontaa koulutetulta hierojalta Lahdessa

Ota yhteyttä

Tmi Katja Meritähti tarjoaa lihaksia huoltavaa hierontaa ja intialaista päähierontaa Lahdessa. Palveluni kattaa myös hieronnat yritysten henkilöstölle.

Ota yhteyttä ja varaa aika! Toimipisteeni sijaitsee Syke-kauppakeskuksen toisessa kerroksessa Lahden keskustassa.

Koulutettu hieroja

Koulutettu hieroja on terveydenhuollon ammattihenkilö, joka on sekä lihashuollon että hieronnan ammattiosaaja. Koulutettuna hierojana osaan myös ohjata tuki- ja liikuntaelimistön oireiden hoidossa ja ennaltaehkäisyssä sekä terveellisissä elämäntavoissa. Annan mielelläni myös terveysliikuntaan liittyviä neuvoja. 

 

Tervetuloa koulutetun hierojan vastaanotolle Lahden keskustaan! Tarjoan myös henkilöstöhierontaa yrityksille − kysy tarjousta.

 

Hierontahinnasto:

30 minuuttia 45 euroa

40−45 minuuttia 50 euroa.

  • smartum
  • epassi
  • edenred

Voit maksaa hieronnan ePassilla, Smartumilla ja Edenredillä.

Varaa aika

Hieronta huoltaa lihaksia

Hieronta on lempeää, ammattitaitoista lihasten ja kalvojen käsittelyä. Hieronta auttaa huoltamaan lihaksia. Sitä käytetään esimerkiksi kivun lievittämiseen, kehon liikkuvuuden lisäämiseen, harjoittelusta palautumiseen ja aineenvaihdunnan tehostamiseen. Hieronta auttaa myös rentoutumaan ja vähentämään stressiä. 

 

Hierontahoito tapahtuu aina asiakkaan kokonaisterveydentila huomioiden. Vastaanotolle on turvallista tulla. Hieronta sopii kaikenikäisille. Tarjoankin myös vauvahierontaa pitkällä kokemuksella.

Lue lisää

Intialainen päähieronta

Intialainen päähieronta paitsi rentouttaa myös hiljentää ajatuksenjuoksun. Hoito vapauttaa lihas- ja hermokudosten jännityksiä sekä lisää pään, niskan, hartioiden ja käsivarsien alueen verenkiertoa. Hoitoon on helppo istahtaa, ja sanotaan, että päähieronta pesee stressin pois.

 

Intialainen päähieronta kestää noin 30 minuuttia ja maksaa 45 euroa.

Raskausajan hieronta

Hieronta sopii hyvin myös raskausaikaan. Koulutetun hierojan vastaanotolle on turvallista tulla, sillä hän ottaa huomioon terveydentilasi ja odotuksesi.

 

Hieronnan aikana voit olla kylkimakuulla tai istua. Usein hoidon aikana ollaan vaihdellen molemmissa asennoissa. Hoito lievittää kipua, rentouttaa, lisää nestekiertoa ja auttaa turvotuksissa sekä vapauttaa jännityksiä.

Kysy lisätietoja

Varauskalenteri:

Pääset varauskalenteriin myös täältä!