Unohda kipu, koe hyvä olo

Hieronta

Hieronta huoltaa lihaksia

Hieronta on kunnon hoitoa! Tervetuloa koulutetun hierojan vastaanotolle Lahden keskustan tuntumaan. Soita ja varaa aika! Teen myös henkilöstöhierontaa yrityksille toimipisteessämme, tiedustele tarjousta!

Koulutettu hieroja on terveydenhuollon ammattilainen, joka on sekä lihashuollon että hieronnan ammattiosaaja. Personal trainerina annan mielelläni terveysliikuntaan liittyviä neuvoja. Teen myös kinesioteippausta, joka on erittäin hyvä hoito monenlaisiin kiputiloihin. Hierontahinnasto: 30 min. 35 euroa ja 40-45 min. 45 euroa.

Intialainen päähieronta

Intialainen päähieronta paitsi rentouttaa myös hiljentää ajatuksenjuoksun. Hoito vapauttaa lihas- ja hermokudosten jännityksiä sekä lisää pään, niskan, hartioiden ja käsivarsien alueen verenkiertoa. Hoitoon on helppo istahtaa ja sanotaan, että päähieronta pesee stressin pois. Intialainen päähieronta kestää n. 30 minuuttia ja maksaa 37 euroa.

Soita ja varaa aika

Anna lahjaksi hierontalahjakortti

Hierontalahjakortit ovat suosittuja ja ilahduttavat aina saajiaan. Voit tilata lahjakortin puhelimitse, sähköpostilla tai poikkeamalla Fysikaaliseen hoitopaikkaan. 

Lämpimästi tervetuloa!

Voit maksaa hieronnan ePassilla, Smartumilla, Edenredillä ja Eazybreakillä.