Vauvahierontaa ja vauvojen vyöhyketerapiaa Lahdessa

Varaa aika

Vauvan vatsakipua voi tutkitusti helpottaa kosketuksella. Tmi Katja Meritähti tarjoaa turvallista ja rentouttavaa vauvahierontaa ja vyöhyketerapiaa vauvoille Lahden keskustassa.

Löydät minut Perhe-Arten tiloista, Syke-kauppakeskuksen toisesta kerroksesta. Ota yhteyttä ja varaa aika!

Vauvahieronta ja vyöhyketerapia

Vyöhyketerapia sopii hoidoksi sekä aikuisille että kaikenikäisille lapsille. Vauvojen vyöhyketerapia & vauvahieronta -hoito on turvallinen ja rentouttava käsittely, josta vauvat nauttivat.

 

Vauvojen hellän sivelyhieronnan on tieteellisesti todettu lievittävän kipua ja lisäävän vauvan hyvinvointia. Hoito sopii myös lihasjännitysten ja toispuoleisuuden hoitoon. Useat terveydenhoitajat suosittelevat koliikin hoidoksi vyöhyketerapiaa, koska lääkinnällistä hoitoa siihen ei tällä hetkellä ole olemassa. Vauvan ehdoilla toteutettava koliikkihoito on lempeä ja turvallinen hoito, jolla ei ole haittavaikutuksia. Myös lasten ummetusta voidaan hoitaa tuloksellisesti vyöhyketerapialla. Vauvahieronta tukee lapsen motorista kehitystä, rentouttaa ja lisää tutkimusten mukaan hyvää oloa.

 

Vauvahieronnan hinta:

Vauvahieronta & vyöhyketerapia -hoito maksaa 45 euroa / 1. hoitokerta ja seuraavilta kerroilta 43 euroa. Usein hoitoa tehdään sarjana noin 1–4 kertaa.

 

Tervetuloa vauvahierontaan ja vyöhyketerapiaan!

Kysy lisätietoja

Koulutettu vauvahieronnan ammattilainen

Yhdistän työssäni koulutetun hierojan ja vyöhyketerapeutin osaamiseni. Olen toiminut vyöhyketerapeuttina jo vuodesta 2006 alkaen, ja erikoisalaani on vauvojen hoitaminen. Tähän mennessä olen tarjonnut apua jo sadoille vauvoille. Pitkän kokemukseni mukaan vauvahieronta ja vyöhyketerapia auttavat suurinta osaa lapsista.

 

Ota yhteyttä ja varaa aika tai kysy lisää palveluistani! Opetan ja ohjaan vauvahierontaa myös tilauksesta ryhmille. 

Vyöhyketerapiaa kaikenikäisille

Vyöhyketerapia sopii kaikille ikään katsomatta. Siinä aktivoidaan kehon omia elvyttäviä ja parantavia voimavaroja eri puolella kehoa sijaitsevien vyöhykkeiden käsittelyn avulla.

 

Vyöhyketerapiaa käytetään usein tukihoitona esimerkiksi moniin tuki- ja liikuntaelimistön kipuihin, hormonaalisiin vaivoihin, ummetukseen sekä muihin vatsan ja suoliston oireisiin. Vyöhyketerapia auttaa myös hoitamaan terveyttä ennaltaehkäisevästi, ja hoidossa voikin käydä, vaikkei kärsisi mistään vaivoista.

Varauskalenteri:

Pääset varauskalenteriin myös täältä!