Joogaa ja kirjoittamista Lahdessa

Ota yhteyttä

Olen koulutettu joogaohjaaja ja joogapilatesohjaaja. Ohjaan joogatunteja sekä joogaa ja kirjoittamista yhdistäviä tunteja tilauksesta.

Jooga huoltaa kehoa

Liike on lääke! Jooga on mitä parhain terveyttä edistävä liikuntamuoto. Olen sekä joogaohjaaja että joogapilatesohjaaja. Ohjaan tilausryhmiä yhdistyksille ja yrityksille Lahden seudulla.

 

Hathajooga on rauhallinen ja lempeä joogamuoto, jossa venyttely, rentoutuminen ja kehon vahvistaminen yhdistyvät. Harjoittelu auttaa sinua löytämään tasapainon kehon ja mielen välillä. 

 

UKK-instituutin TULE-ystävällinen joogapilates on kehitetty tuki- ja liikuntaelimistön (TULE) terveyttä silmällä pitäen. Siinä yhdistyvät sekä joogan että pilateksen hyvät puolet.

Kysy lisätietoja

Kirjoittaminen tukee hyvinvointia

Opiskelen kirjoittamisen kandidaattitutkintoa, ja saatat löytää minut ohjaamasta myös sanataideryhmiä. Olen ollut mukana kirjoittamassa Sanataidetta on enemmän! Sanataide hyvinvointia rakentamassa -tietokirjaa (Kita 2023). Sanataide tarkoittaa luovaa kielen käyttöä eri muodoissaan, esimerkiksi kirjoittamista.

 

Suunnitelmissani on myös yhdistää kirjoittamista joogaan ja luoda pieniä tilausryhmiä. Jos olet kiinnostunut tilaamaan ryhmän, ota rohkeasti yhteyttä. Harjulan kansalaisopiston tarjonnasta löytyy ohjaamani lyhytkurssi: Joogaa ja kirjoittamista syksyllä 2024. Tervetuloa mukaan!

Tutustu myös vyöhyketerapiaan ja hierontaan!

Olen myös koulutettu hieroja ja refleksologi, joka hallitsee koko kehon vyöhyketerapian. Tarjoan hierontaa ja vyöhyketerapiaa kaikenikäisille, vauvoista alkaen.

 

Hieronnassa käsittelen lihaksia ja kalvoja lempeästi, asiakkaan iän ja muut yksilölliset piirteet huomioiden. Hieronta huoltaa lihaksia ja rentouttaa. Vyöhyketerapia sopii puolestaan tukihoidoksi esimerkiksi moniin tuki- ja liikuntaelimistön kipuihin, hormonaalisiin vaivoihin, ummetukseen ja muihin vatsan ja suoliston oireisiin.

Esikoisromaanini Unessa kaikki on hyvin (Momentum Kirjat) ilmestyi lokakuussa 2023.

Kirja löytyy kirjakauppojen tilausvalikoimista sekä kirjastoista. Oman lähikirjaston valikoimiin sen voi myös pyytää tilattavaksi.

Teos löytyy myös kustantamo Momentum Kirjojen verkkokaupasta.

 

Minut voi tilata Lukukeskuksen kautta kirjailijavierailuille kirjastoihin ja oppilaitoksiin. Puhun mielelläni historiallisen romaanin kirjoittamisesta, sanataiteesta ja intuitiosta.