Unohda kipu, koe hyvä olo

Vyöhyketerapia

Vyöhyketerapia tuo avun moneen vaivaan

Refleksologia eli koko kehon vyöhyketerapia sopii hoidoksi monenlaisiin arkipäivän vaivoihin. Tarjoan ammattitaitoista hoitoa Lahden keskustassa. Soita ja varaa aika!

Vyöhyketerapia aktivoi kehon omia elvyttäviä ja parantavia voimavaroja eri puolella kehoa sijaitsevien vyöhykkeiden kautta. Vaikka kipeitäkin pisteitä usein löytyy, on hoito myös rentouttavaa.

Vyöhyketerapiaa voi käyttää tukihoitona mm. moniin tuki-ja liikuntaelimistön kipuihin, hormonaalisiin vaivoihin, ummetukseen ja muihin vatsan ja suoliston oireisiin.

Vauvahieronta ja koliikkihoito

Vyöhyketerapia sopii hoidoksi myös kaikenikäisille lapsille. Vauvojen koliikkihoito on turvallinen ja rentouttava käsittely, josta vauvat myös nauttivat. 

Useat terveydenhoitajat suosittelevat koliikin hoidoksi vyöhyketerapiaa, koska lääkinnällistä hoitoa ei tällä hetkellä ole. Vauvan ehdoilla toteutettava koliikkihoito on lempeä ja turvallinen hoito, jolla ei ole haittavaikutuksia.

Oman pitkän kokemukseni mukaan vauvahieronta ja koliikkihoito auttavat suurinta osaa lapsista. Myös lasten ummetusta voidaan hoitaa tuloksellisesti vyöhyketerapialla. Vauvahieronta tukee lapsen motorista kehitystä, rentouttaa ja lisää tutkimusten mukaan hyvää oloa. Opetan ja ohjaan vauvahierontaa myös tilauksesta ryhmille. 

Lämpimästi tervetuloa

Soita ja varaa aika

Kuvagalleria