Unohda kipu, koe hyvä olo

Vyöhyketerapia

Vyöhyketerapia tuo avun moneen vaivaan

Refleksologia eli koko kehon vyöhyketerapia sopii hoidoksi monenlaisiin arkipäivän vaivoihin. Tarjoan ammattitaitoista hoitoa Lahden keskustan tuntumassa täysin esteettömissä tiloissa. Olen toiminut vyöhyketerapeuttina vuodesta 2006 alkaen. Soita ja varaa aika!

Vyöhyketerapia aktivoi kehon omia elvyttäviä ja parantavia voimavaroja eri puolella kehoa sijaitsevien vyöhykkeiden kautta. Vaikka kipeitäkin pisteitä usein löytyy, on hoito myös rentouttavaa.

Vyöhyketerapiaa voi käyttää tukihoitona mm. moniin tuki-ja liikuntaelimistön kipuihin, hormonaalisiin vaivoihin, ummetukseen ja muihin vatsan ja suoliston oireisiin.

Aikuisten vyöhyketerapiahoito kestää n. 45 minuuttia ja maksaa 49 euroa.

Vauvahieronta & vyöhyketerapia

Vyöhyketerapia sopii hoidoksi myös kaikenikäisille lapsille. Vauvojen koliikkihoito on turvallinen ja rentouttava käsittely, josta vauvat myös nauttivat. Vauvojen hellän sivelyhieronnan on tieteellisesti todettu lievittävän kipua.

Useat terveydenhoitajat suosittelevat koliikin hoidoksi vyöhyketerapiaa, koska lääkinnällistä hoitoa ei tällä hetkellä ole. Vauvan ehdoilla toteutettava koliikkihoito on lempeä ja turvallinen hoito, jolla ei ole haittavaikutuksia.

Oman pitkän kokemukseni mukaan vauvahieronta&vyöhyketerapia auttavat suurinta osaa lapsista. Myös lasten ummetusta voidaan hoitaa tuloksellisesti vyöhyketerapialla. Vauvahieronta tukee lapsen motorista kehitystä, rentouttaa ja lisää tutkimusten mukaan hyvää oloa. Vauvahieronta&vyöhyketerapia maksaa 1. hoitokerralta 34 euroa ja seuraavilta kerroilta 30 euroa. Usein hoitoa tehdään sarjana n. 1–4 kertaa.

Opetan ja ohjaan vauvahierontaa myös tilauksesta ryhmille. 

Lämpimästi tervetuloa

Soita ja varaa aika Vauvahierontaopas

Kuvagalleria