Vyöhyketerapiaa Lahdessa

Ota yhteyttä ja varaa aika!

Tervetuloa ammattitaitoisen vyöhyketerapeutin ja refleksologin vastaanotolle! Olen toiminut vyöhyketerapeuttina vuodesta 2006 alkaen ja hoidan sekä aikuisia että lapsia vauvaikäisistä alkaen.

Vastaanottoni löytyy Perhe-Arten tiloista Lahden keskustasta. Tilat ovat esteettömät.

Vyöhyketerapia tuo avun moneen vaivaan

Refleksologia eli koko kehon vyöhyketerapia sopii hoidoksi monenlaisiin arkipäivän vaivoihin. Vyöhyketerapia aktivoi kehon omia elvyttäviä ja parantavia voimavaroja eri puolella kehoa sijaitsevien vyöhykkeiden kautta. Vaikka kipeitäkin pisteitä usein löytyy, on hoito myös rentouttavaa.

 

Vyöhyketerapiaa voi käyttää tukihoitona muun muassa moniin tuki- ja liikuntaelimistön kipuihin, hormonaalisiin vaivoihin, stressiin, unettomuuteen, ummetukseen ja muihin vatsan ja suoliston oireisiin. Vyöhyketerapialla tuetaan kehon hyvinvointia, ja monesti sitä käytetään myös lapsettomuushoitojen tukihoitona sekä synnytykseen valmistavana hoitona.


Vyöhyketerapian hinta:

Aikuisten vyöhyketerapiahoito kestää noin 45 minuuttia ja maksaa 55 euroa.

Varaa aika!

Vyöhyketerapiaa kaikenikäisille

Vyöhyketerapia sopii kaikenikäisille, sekä lapsille että aikuisille. Taaperot ja kouluikäiset voivat saada apua muun muassa kasvukipuihin, vatsavaivoihin ja yökasteluun. Lapset pitävät hoidosta, hoitoaika ja sen hinta määräytyvät lapsen iän mukaan. Alle 10-vuotiaan vyöhyketerapia kestää noin 30 minuuttia ja maksaa 48 euroa.

 

Vyöhyketerapia & vauvahieronta yhdistelmähoitona on turvallinen ja rentouttava käsittely, josta vauvat nauttivat. Hoito lievittää kipua ja soveltuu esimerkiksi koliikin ja ummetuksen hoitoon. Vauvahieronta sopii myös lihasjännityksen ja toispuoleisuuden hoitoon ja tukee lapsen motorista kehitystä. Tutustu tarkemmin ja ota yhteytä!

Vauvahieronta ja vyöhyketerapia

Synnytystä valmistava vyöhyketerapia

Vyöhyketerapiaa käytetään myös synnytystä valmistavana, ns. käynnistävänä hoitona. Hoitoja tehdään raskausviikosta 38 alkaen. Hoito on rentouttavaa ja se avaa ja vapauttaa jännityksiä lantion alueella. Hoidossa yhdistetään hierontaa ja vyöhyketerapiaa.

 

Synnytykseen valmistavan vyöhyketerapian hinta:

Hoito kestää noin 35 minuuttia ja maksaa 50 euroa.

Varauskalenteri:

Pääset varauskalenteriin myös täältä!